Nyheder

James Yorkston spår godt år for leoparder

“En fremragende opfølgning på en rigtig god debut,” kvidrede Undertoners anmelder, da James Yorkston and the Athletes udgav albummet Just Beyond the River for 1½ år siden.

Den skotske sangskriver har tidligere demonstreret sin forkærlighed for fortolkninger af traditionelle folkesange. Dem bliver der imidlertid ingen af, når Yorkston og bandet i slutningen af september disker op med album nr. 3, The Year of the Leopard. I stedet får vi serveret 10 nye sange.

Pladen er blevet indspillet sammen med Talk Talk-medlemmet Paul Webb, der også har produceret pladen. Sidst Webb gav lyd fra sig, var i forbindelse med Portishead-sangerinden Beth Gibbons’ plade Out of Season fra 2002.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar