Nyheder

Lambchop er helt ødelagte til august

Der er gået godt to år, siden Lambchop udsendte dobbeltalbummet Aw C’Mon / No You C’Mon, men Kurt Wagner og co. har ikke ligget på den lade side i de forløbne år.

Sidste år udsendte de pladen CoLab, der (som titlen antyder) var resultatet af et samarbejde med electronica-duoen Hands Off Cuba. Og nu har de så fuldlængdepladen Damaged parat.

Den vidner også om CoLab-pladen, i og med at nummeret “Prepared” er en genganger. Hvorvidt det er en helt identisk version, vides endnu ikke. Til gengæld skulle det være sikkert og vist, at pladen udkommer d. 21. august, og at tracklisten er som følger:

1. Paperback Bible
2. Prepared
3. The Rise and Fall of the Letter P
4. A Day Without Glasses
5. Beers Before the Barbican
6. I Would Have Waited Here All Day
7. Crackers
8. Fear
9. Short
10. The Decline of Country and Western Civilization

Hvis du har lyst til at høre nummeret “Paperback Bible”, kan det streames lige hér.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger