Nyheder

Malcolm Middleton planlægger livealbum

2005 var et travlt år for skotske Malcolm Middleton. Dels udgav han sit andet soloalbum Into the Woods, dels udgav hans band Arab Strap albummet The Last Romance. Det har siden da medført en del turnéuger – bl.a. for at spille i Danmark – men nu har Middleton igen tid til overs. Den bruger han ifølge sit eget alt andet end regelmæssige nyhedsbrev på at indspille en ny soloplade.

Der kan indlysende nok gå en del tid, før den er klar. I mellemtiden kan vi glæde os til, at Middleton varsler, at han i løbet af sommeren udgiver en liveplade. Arbejdstitlen er Malcolm Middleton – Live at the Bush Hall, og så behøver vi vist ikke skrive mere om, hvilket London-spillested der lagde rum til koncerten.

Det var en akustisk koncert, og ud over numre fra såvel Into the Woods som solodebuten 5:14 Fluoxityne Seagull Alcohol John Nicotine vil livepladen byde på numre, der med al sandsynlighed ikke ender på den næste soloplade.

Skriv et svar