Nyheder

Mogwai spiller i København

Da Undertoner i januar mødte de skotske støjeksperter Mogwai, beklagede de sig over, at Roskilde Festival ikke ville efterkomme skotternes inderlige ønske om at få lov til at spille på Dyrskuepladsen igen. De lovede, at de nok skulle sende deres næste turné gennem Danmark.

Og de holder, hvad de lovede. Lørdag d. 16. september kommer den skotske kvintet nemlig til København for at spille i Pumpehuset. Og vi tør godt love, at det bliver højt. Som Mogwai-medlemmerne selv formulerer det: “Det er bedst, når man kan mærke, at bassen får bukserne til at ryste.”

Turnéen følger op på Mogwais marts-album Mr. Beast, som delte anmelderskaren midtover. Nu får Mogwai så mulighed for at samle (eller dele) fanskaren.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger