Nyheder

Nørlund og Simon Gylden fejrer Skt. Hans

Så nærmer den sig igen: årets måske underligste festaften, hvor vi fejrer, at dagene fra nu af bliver kortere og kortere og mørkere og mørkere.

Men hvis du nu alligevel skal ud og rage noget bålrøg til dig, er der ingen grund til at nøjes med at høre Shu-bi-dua skråle “Midsommervisen” igen-igen. Næ, Turbinehallerne i København har et helt anderledes tilbud fredag d. 23. juni.

Der bliver nemlig mulighed for at opleve intet mindre end to gratis koncerter med et par af de bedre danske sangskrivere.
17:30 spiller Simon Gylden, som efter et par års tavshed siden The Candy Apple Album er ved at have et nyt album på vej. Det får titlen First Man on Venus og er ifølge Gylden mere psykedelisk end hans tidligere plader – og mon ikke Skt. Hans-gæsterne får et par smagsprøver?

20:00 indtager Nikolaj Nørlund scenen i Turbinehallernes gård. Han behøver næppe den store præsentation, så det lader vi være med.

Skt. Hans-arrangementet byder også på hiphop-danseteater fra folkene bag bl.a. Aveny-T’s succesfulde forestilling Nøddeknækkeren.

Skriv et svar