Nyheder

Nørlund og Simon Gylden fejrer Skt. Hans

Så nærmer den sig igen: årets måske underligste festaften, hvor vi fejrer, at dagene fra nu af bliver kortere og kortere og mørkere og mørkere.

Men hvis du nu alligevel skal ud og rage noget bålrøg til dig, er der ingen grund til at nøjes med at høre Shu-bi-dua skråle “Midsommervisen” igen-igen. Næ, Turbinehallerne i København har et helt anderledes tilbud fredag d. 23. juni.

Der bliver nemlig mulighed for at opleve intet mindre end to gratis koncerter med et par af de bedre danske sangskrivere.
17:30 spiller Simon Gylden, som efter et par års tavshed siden The Candy Apple Album er ved at have et nyt album på vej. Det får titlen First Man on Venus og er ifølge Gylden mere psykedelisk end hans tidligere plader – og mon ikke Skt. Hans-gæsterne får et par smagsprøver?

20:00 indtager Nikolaj Nørlund scenen i Turbinehallernes gård. Han behøver næppe den store præsentation, så det lader vi være med.

Skt. Hans-arrangementet byder også på hiphop-danseteater fra folkene bag bl.a. Aveny-T’s succesfulde forestilling Nøddeknækkeren.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger