Nyheder

Nyt album fra Susanna and the Magical Orchestra

Højdepunktet på List of Lights and Buoys, debutalbummet fra den norske duo Susanna and the Magical Orchestra, var en helt neddæmpet, krystalklar coverversion af Dolly Partons klassiske sang “Jolene”. Og et koncept, der virker, kan man lige så godt udbygge.

Noget kunne tyde på, at det har været tankegangen hos de to nordmænd, da de kastede sig ud i arbejdet med at lave et opfølgeralbum. Bulletinerne om duoens kommende album Melody Mountain beretter nemlig om et album bestående af lutter covernumre.

Pladeselskabet Rune Grammofon sparer på oplysningerne om albummet. Ergo er der ikke nogen trackliste, men vi kan dog fortælle, at Susanna and the Magical Orchestra fortolker Prince, AC/DC, Scott Walker, Leonard Cohen og Joy Division.

Sidstnævnte gruppe leverer den legendariske sang “Love Will Tear Us Apart”. Og den coverversion kan man høre allerede nu på duoens MySpace-side. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er tale om en ret så omarbejdet udgave.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger