Nyheder

Nyt Mars Volta-album til august

I denne Roskilde-tid er det på sin plads for en stund at vende blikket mod ét af de meget få bands, der aflyste deres Roskilde-optræden sidste år, nemlig Mars Volta. Amerikanerne har nemlig en ny plade under opsejling.

Titlen er Amputechture, og opfølgeren til den ikke ligefrem nedbarberede Frances the Mute udkommer d. 15. august. Bandets guitarist Omar Rodriguez-Lopez har produceret pladen, der er mixet af Rich Costey, som vel herhjemme er mest kendt for at have produceret Mews Frengers.

Red Hot Chili Peppers-guitaristen John Frusciante har været med bandet i studiet, men der er intet nyt om, hvor mange af de otte numre han spiller med på. Under alle omstændigheder er de flersprogede sangtitler som følger:

1. Vicarious Atonement
2. Tetra Grammaton
3. Vermicide
4. Meccamputechture
5. Asilos Magdalena
6. Viscera Eyes
7. Day of the Baphomets
8. El ciervo vulnerado

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar