Nyheder

Broken Social Scene går hver til sit

Denne her historie har ligget og ulmet i et par uger efterhånden uden hverken at rydde forsider eller at blive afkræftet.

Sidstnævnte tyder på, at der er noget om snakken: Broken Social Scene er snart så broken, at vi ikke skal regne med at høre mere fra gruppen foreløbig.

I et interview med Billboard.com sagde frontmanden Kevin Drew for en halv måneds tid siden, at bandet var holdt op med at lave andet sammen end at øve inden koncerter. Han pointerede, at det var ved at være på tide at holde pause, “for ellers ville vi begynde at tage tingene for givet.”

Noget af det sidste, vi får at høre fra kollektivets mange, mange hænder, er et bidrag til et Stars-remixalbum. Den plade har været på vej i et års tid, men skulle være ude i løbet af det kommende efterår.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar