Nyheder

Ikke mere Sleater-Kinney

Hvis genrebetegnelsen “hidsig damerock” nogen sinde har givet mening, har det med stor sandsynlighed været i forbindelse med et album fra trioen Sleater-Kinney.

Carrie Brownstein, Corin Tucker og Janet Weiss har de seneste 11 år udgivet syv fuldlængdeplader af gennemgående høj kvalitet såsom Call the Doctor, All Hands on the Bad One og senest den Dave Fridmann-producerede The Woods i 2005.

Men når de tre damer er færdig med at turnere i hjemlandet USA midt i august, er det slut med Sleater-Kinney. I sidste uge kunne trioens hjemmeside nemlig oplyse, at bandet er på vej til at holde pause på ubestemt tid. Der er ingen yderligere uddybninger af årsagen. Til gengæld understreger bandet, at der ikke er nogen som helst planer om flere turnéer eller indspilninger.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar