Nyheder

Ny Clinic-plade d. 10. oktober

Nu har Liverpool-bandet Clinic snart eksisteret i 10 år, og endnu er det vist ikke lykkedes nogen at få dem til at tage deres operationsmasker af. Det må have kostet et parforhold i ny og næ – men omvendt har kvartetten været virkelig godt forberedt på f.eks. SARS og fugleinfluenza.

Således beskyttet har forsanger Ade Blackburn og resten af bandet haft god arbejdsro til at lave deres fjerde album. Det har fået titlen Visitations og udkommer d. 10. oktober. Og efter den valne modtagelse af forgængeren Winchester Cathedral har de fire englændere haft lidt af en opgave foran sig.

Den har bandet forsøgt at løfte ved at lave en meget mere direkte og upbeat plade, har Ade Blackburn forklaret til Billboard.com. “Vi synes, albummet lyder mere prog-agtigt. En stor del af det er skrevet med det formål, at det skulle kunne spilles live i stedet for at være afhængigt af studiets muligheder.”

Ifølge Blackburn er guitarerne blevet presset lidt længere bagud i lydbilledet til fordel for eksperimenter med bl.a. fløjte og elektroniske effekter. Hvordan albummet rent faktisk lyder, er der ikke noget konkret nyt om. Dog holdt bandet i starten af 2006 premiere på nummeret “Tusk” via deres hjemmeside, og det lød som skramlet punk. Omvendt skulle “Jigsaw Man” være akustisk og afdæmpet. Og således blev vi så meget klogere – eller måske rettere forvirrede.

Dette er under alle omstændigheder tracklisten:

1. Family
2. Animal/Human
3. Gideon
4. Harvest (Within You)
5. Tusk
6. Paradise
7. Children Of Kellogg
8. If You Could Read Your Mind
9. Jigsaw Man
10. Interlude
11. The New Seeker
12. Visitations

Skriv et svar