Nyheder

Nyt album fra David Pajo til august

Guitaristen David Pajo startede sin karriere bedre end de fleste. Først var han en del af Slint og var således med til at lave Spiderland. Siden kom han ind i Tortoise og var hér med til at lave en mindst lige så nyklassisk plade, nemlig Millions Now Living Will Never Die.

Senere har han – ud over at lave soloplader som Papa M og Aerial M – spillet guitar i Billy Corgans band Zwan, der lavede den ikke helt så nyklassiske Mary Star of the Sea for derefter hurtigt at gå i opløsning. Det gik nu ikke Pajo på, og sidste år leverede han sit første soloalbum under navnet Pajo. Det hed det i øvrigt også. Altså Pajo.

Og den følger hr. David Pajo nu op med albummet 1968, der er noget mere elektrisk og mørk i både musikken og teksterne. Eksempelvis er der denne gang sat strøm til instrumenterne.

1968 udkommer d. 22. august, og pladen forløber således:

1. Who’s That Knocking
2. Foolish King
3. We Get Along, Mostly
4. Prescription Blues
5. Insomnia Song
6. Wrong Turn
7. Cyclone Eye
8. Walk Through the Dark
9. Let It Be Me
10. I’ve Just Restored My Will to Live Again

Skriv et svar