Nyheder

Nyt album fra The Hidden Cameras

En af de store oplevelser på sidste års Roskilde Festival var det sprudlende canadiske folkpop-orkester The Hidden Cameras. Med den karismatiske forsanger Joel Gibb i front demonstrerede canadierne, hvor fine popsange de har præsteret på de to album, de foreløbig har udgivet.

Plade nr. tre, AWOO er nu lige på trapperne. Udgivelsesdatoen er d. 4. september, og noget tyder på, at der ikke er sket de helt store forandringer. Fra Arts & Crafts, der udgiver albummet i USA, forlyder det i hvert fald, at Joel Gibb fortsat skriver hudløse sange om homoseksuel kærlighed og sex – denne gang suppleret med temaer som hedensk magi og månen.

AWOO er produceret af Ohad Benchetrit fra postrockgruppen Do Make Say Think, og tracklisten inkluderer bl.a. publikumsfavoritten “Lollipop”:

1. Death of a Tune
2. AWOO
3. She’s Gone
4. Lollipop
5. Fee Fie
6. Learning the Lie
7. Follow These Eyes
8. Heji
9. Heaven Turns to
10. Wandering
11. For Fun
12. Hump From Bending
13. The WAning mOOn

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar