Nyheder

Soloalbum på vej fra Pete Doherty

Sidst vi her på Undertoner havde fat i det hatteklædte problembarn Pete Doherty, spiste han Ritter Sport med nødder i et dansk IC3-tog.

Det fremgik dog også ganske tydeligt, at han ikke altid nøjes med at spise tysk chokolade. I løbet af den snart forgangne måned har Doherty så fået indopereret en form for implantat, der skal mindske hans afhængighed af heroin. I den anledning planlægger Doherty så nu at udgive soloalbummet The Implant Sessions, som ifølge NME.com skulle være klar i løbet af i år.

Doherty er også i gang med opfølgeren til Babyshamles-albummet Down in Albion fra 2005. Men lad os nu lige se, hvor længe han holder fast i sine planer. Til NME siger Doherty i hvert fald, at implantatet ikke rigtig er kommet til at fungere endnu.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger