Nyheder

Decemberists vender tilbage til oktober

Der er godt nyt til fans af storladen, storslået, storsindet, stormesterlig sindrigt orkestreret indiepop. Den 3. oktober er amerikanske The Decemberists nemlig tilbage med opfølgeren til det halvandet år gamle, anmelderroste album Picaresque.

Det nye album får titlen The Crane Wife – en reference til et gammelt japansk sagn – og er Decemberists’ debut hos EMI/Capitol, efter at de for nylig forlod Kill Rock Stars. Men at være på et stort label har ikke påvirket bandet – i hvert fald ikke i en poleret retning, siger frontmanden Colin Meloy til IGN.com. “Vi ville ikke lave den slags plade, som man typisk laver på et stort label. På nogle felter tror jeg, at vi er blevet skubbet længere væk fra de faste og trygge rammer.”

Pladen er co-produceret af Chris Walla (Death Cab for Cutie), som producerede Picaresque, og i “Yankee Bayonet” synger Meloy duet med Laura Veirs. Den fulde trackliste er som følger:

1. The Crane Wife 3
2. The Island:
– Come and See
– The Landlord’s Daughter
– You’ll Not Feel the Drowning
3 Yankee Bayonet (I Will Be Home Then)
4. O Valencia!
5. The Perfect Crime #2
6. When the War Came
7. Shankill Butchers
8. Summersong
9. The Crane Wife 1 & 2
10. Sons and Daughters

Skriv et svar