Nyheder

Hidden Cameras spiller på Loppen

Vi var lige nået ind i juli måned, da vi kunne fortælle, at der kommer et nyt Hidden Cameras-album til september. Nu er vi så kommet ind over dørtærskelen til august og kan bringe en glad oktober-nyhed.

Som opfølgning på udgivelsen af AWOO drager Joel Gibb og resten af hans orkester nemlig på turné, og d. 13. oktober kommer gruppen til Loppen i København.

Og vi tør vist godt love, at det bliver festligt. I 2005 satte Hidden Cameras i hvert fald godt gang i publikum på Roskilde Festival, der dansede og dansede. Det var dog de færreste, der gik i gulvet, ligesom bandets violinist gjorde efter en solo.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger