Nyheder

Indiefestival på Nørrebro på fredag

På fredag affyrer musikkollektivet Kaninkanon sit festival-artilleri for fjerde gang.
Årets Kaninkanon-festival byder på 10 bands med geografiske rødder i Danmark, Sverige, Tyskland og England, mens det musikalske rodnet suger næring fra alskens twee, synth-pop og indie-rock.

Denne omgang indie-kalas løber af stabelen i Litteraturhaus, Møllegade 7 på Nørrebro fra kl. 19 til 01. For den nette sum af 50 kr. præsenterer de pelsklædte skytter følgende bands:

Strip Squad (S)
Ampel (DK)
Vit Päls (S)
bare knees (D/GB)
The Budgies (S)
The 30es (DK)
Southpaw (DK)
Let’s Be Honeys (S)
Sort Stue (DK)
Band on Northern Blot (DK)

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar