Nyheder

Manics-bassist udgiver soloplade

Netop som Manic Street Preachers-forsangeren James Dean Bradfield har udsendt sit soloalbum The Great Western, er et nyt medlem af bandet klar til at gøre ham kunsten efter.

Ud fra det journalistiske sensationskriterium havde det været optimalt at kunne bekendtgøre, at der var dukket en soloplade op fra den forsvundne guitarist Richie Edwards. Men man kan ikke altid få sin maksimums-historie – og derfor må vi nøjes med at fortælle, at bassisten Nicky Wire d. 25. oktober udgiver albummet I Killed the Zeitgeist.

Ifølge Angryape.com bookede Wire tid i et lokalt studie for bare at indspille nogle få numre, men hurtigt tog det ene nummer det næste – og vupti, så var der en hel plade klar med denne mildt tysk-influerede trackliste:

1. I Killed the Zeitgeist
2. Break My Heart Slowly
3. Withdraw Retreat
4. Goodbye Suicide
5. The Shining Path
6. Bobby Untitled
7. You Will Always Be My Home
8. So Much for the Future
9. Stab Yr Heart
10. Kimino Rock
11. Sehnsucht
12. (Nicky Wires) Last
13. Everything Fades

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar