Nyheder

Manics-bassist udgiver soloplade

Netop som Manic Street Preachers-forsangeren James Dean Bradfield har udsendt sit soloalbum The Great Western, er et nyt medlem af bandet klar til at gøre ham kunsten efter.

Ud fra det journalistiske sensationskriterium havde det været optimalt at kunne bekendtgøre, at der var dukket en soloplade op fra den forsvundne guitarist Richie Edwards. Men man kan ikke altid få sin maksimums-historie – og derfor må vi nøjes med at fortælle, at bassisten Nicky Wire d. 25. oktober udgiver albummet I Killed the Zeitgeist.

Ifølge Angryape.com bookede Wire tid i et lokalt studie for bare at indspille nogle få numre, men hurtigt tog det ene nummer det næste – og vupti, så var der en hel plade klar med denne mildt tysk-influerede trackliste:

1. I Killed the Zeitgeist
2. Break My Heart Slowly
3. Withdraw Retreat
4. Goodbye Suicide
5. The Shining Path
6. Bobby Untitled
7. You Will Always Be My Home
8. So Much for the Future
9. Stab Yr Heart
10. Kimino Rock
11. Sehnsucht
12. (Nicky Wires) Last
13. Everything Fades

Skriv et svar