Nyheder

Nyt album fra Anticon-medlemmet Dosh

I januar måned lod vi forstå, at Martin Dosh i løbet af 2006 ville præsentere sin fjerde særdeles håndspillede hiphop-plade. Heldigvis – både for lytterne og for vores troværdighed – viser det sig nu, at der er hold i den spådom.

D. 17. oktober udgiver Anticon nemlig The Lost Take (yes, vi gættede også rigtigt med hensyn til albumtitlen dengang i januar), og den kommer til at byde på et par interessante gæsteoptrædender. Violinisten Andrew Bird, der sidste år udgav den anmelderroste soloplade The Mysterious Production of Eggs, er med på fire numre, mens Tapes ‘n Tapes-guitaristen Erik Appelwick spiller med på tre af numrene.

The Lost Take er den første Dosh-plade, der ikke er rent instrumental. Tilmed bygger pladen i langt højere grad end tidligere på improvisationer. Men det kan man vist ikke se ud af tracklisten.

1. One Through Seven
2. Everybody Cheer Up Song
3. Um, Circles and Squares
4. A Ghost’s Business
5. Ship Wreck
6. Mpls Rock and Roll
7. Fireball
8. Unemployed Blues
9. Pink Floyd Cowboy Song
10. O Mexico
11. Bottom of a Well
12. The Lost Take

Skriv et svar