Nyheder

Nyt album fra Anticon-medlemmet Dosh

I januar måned lod vi forstå, at Martin Dosh i løbet af 2006 ville præsentere sin fjerde særdeles håndspillede hiphop-plade. Heldigvis – både for lytterne og for vores troværdighed – viser det sig nu, at der er hold i den spådom.

D. 17. oktober udgiver Anticon nemlig The Lost Take (yes, vi gættede også rigtigt med hensyn til albumtitlen dengang i januar), og den kommer til at byde på et par interessante gæsteoptrædender. Violinisten Andrew Bird, der sidste år udgav den anmelderroste soloplade The Mysterious Production of Eggs, er med på fire numre, mens Tapes ‘n Tapes-guitaristen Erik Appelwick spiller med på tre af numrene.

The Lost Take er den første Dosh-plade, der ikke er rent instrumental. Tilmed bygger pladen i langt højere grad end tidligere på improvisationer. Men det kan man vist ikke se ud af tracklisten.

1. One Through Seven
2. Everybody Cheer Up Song
3. Um, Circles and Squares
4. A Ghost’s Business
5. Ship Wreck
6. Mpls Rock and Roll
7. Fireball
8. Unemployed Blues
9. Pink Floyd Cowboy Song
10. O Mexico
11. Bottom of a Well
12. The Lost Take

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger