Nyheder

Oktober-album fra Max Richter

Det er efterhånden to et halvt år siden, at den engelske pianist og komponist Max Richter udgav sit særdeles anmelderroste album The Blue Notebooks, der bestod af klaverkompositioner med et vist litterært strejf takket være brudstykker fra værker af blandt andre Franz Kafka.

Siden da har Richter givet Vashti Bunyan en stor hånd med comeback-albummet Lookaftering og været med hende på scenen til en del koncerter. Det har dog ikke forhindret ham i at indspille en ny plade under eget navn, og den er han klar til at slippe løs d. 23. oktober.

De første meldinger om albummet, der kommer til at hedde Songs From Before, er, at det er mindst lige så melankolsk forgængeren – og så inkluderer det gæsteoptræden fra Robert Wyatt. Tracklisten er som følger:

1. Song
2. Flowers for Yulia
3. Fragment
4. Harmonium
5. Ionosphere
6. Autumn Music 1
7. Time Passing
8. Sunlight
9. Lullaby
10. Autumn Music 2
11. Verses
12. From the Rue Vilin

Tre af numrene kan høres hér.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger