Nyheder

Oktober-album fra Max Richter

Det er efterhånden to et halvt år siden, at den engelske pianist og komponist Max Richter udgav sit særdeles anmelderroste album The Blue Notebooks, der bestod af klaverkompositioner med et vist litterært strejf takket være brudstykker fra værker af blandt andre Franz Kafka.

Siden da har Richter givet Vashti Bunyan en stor hånd med comeback-albummet Lookaftering og været med hende på scenen til en del koncerter. Det har dog ikke forhindret ham i at indspille en ny plade under eget navn, og den er han klar til at slippe løs d. 23. oktober.

De første meldinger om albummet, der kommer til at hedde Songs From Before, er, at det er mindst lige så melankolsk forgængeren – og så inkluderer det gæsteoptræden fra Robert Wyatt. Tracklisten er som følger:

1. Song
2. Flowers for Yulia
3. Fragment
4. Harmonium
5. Ionosphere
6. Autumn Music 1
7. Time Passing
8. Sunlight
9. Lullaby
10. Autumn Music 2
11. Verses
12. From the Rue Vilin

Tre af numrene kan høres hér.

Skriv et svar