Nyheder

Panda Bear serverer nye numre i dryp

Noah Lennox, der udgiver plader som både Jane og Panda Bear og desuden er manden bag trommerne i Animal Collective, har netop færdiggjort indspilningerne til sin næste plade. Det oplyser Animal Collective-medlemmet Deakin på bandets Myspace-side.

Pladen, der bliver ni sange lang, skal udgives som tre ep’er. Den første af disse, I’m Not/Comfy in Nautica udkom tidligere på året på det noget hemmelige selskab UAAR, men hvornår resten bliver udgivet, er endnu uvist.
Dog tyder meget på at Fat Cat vil udgive mindst den ene af ep’erne, da de på en nyligt udsendt promotion-sampler har inkluderet sangen “Bros (Edit)” efterfulgt af katalognummeret 12FAT059.

Kodelæsere vil kunne regne ud, at 12-tallet står for en 12″ vinyl, og at resten må være katalognummeret. Den sidste ep formodes udgivet på Animal Collectives eget pladeselskab Paw Tracks i starten af næste år.

Skriv et svar