Nyheder

Radio Dept. på Stengade30 i september

“The Worst Taste in Music” kaldte svenske Radio Dept. et af numrene på deres album fra i år, Pet Grief. Så galt står det nu langtfra til med bandet selv.

Tværtimod var Undertoners anmelder vældig begejstret for Pet Grief. “I al sin enkelhed ganske smuk” var udgangsreplikken, og det er ikke noget dårligt udgangspunkt at have i sin udforskning af svenskernes musik.

Har man også lyst til at opleve dem live, giver Stengade30 mulighed for dét fredag d. 22. september. Koncerten er en del af koncertrækken Chelsea Hotel. Og nu vi er ved netop dén, er det værd at minde om, at Hefner-sangeren Darren Hayman spiller på Stengade30 fredag d. 25. august.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger