Nyheder

Rhonda Harris fortolker Townes van Zandt

Fornyelse er godt. Meget fornyelse er meget godt. Det synes at være mottoet for det danske band Rhonda Harris, der ændrer form fra album til album. Nikolaj Nørlund er tilsyneladende eneste faste medlem, for på den kommende udgivelse har bandet udskiftet besætningen endnu en gang.

Medlemmerne i Rhonda Harris anno 2006 er, udover Hr. Nørlund, Anders Christensen, Ned Ferm og Rune Kjeldsen – guitarist kendt fra bl.a. Kira and the Kindred Spirits, Sort Sol og via sin medvirken på Nørlunds seneste soloalbum Tændstik. Sidste mand i denne udgave af Rhonda Harris er desuden Raveonettes-trommeslageren Jakob Høyer.

4. september udgiver bandet Tell The World We Tried. Albummet består af en række covers af numre skrevet af den nu afdøde amerikanske folk-sanger Townes van Zandt. Tracklisten er ikke offentliggjort endnu, men Nikolaj Nørlund har i år allerede optrådt live med Townes van Zandts “Marie”, så dette nummer er sandsynligvis at finde på albummet. Hvad Rhonda Harris ellers disker op med, må vi vente til d. 4. september med af finde ud af.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger