Nyheder

Tapes ‘n Tapes i København til november

Gang of Four-inspiration? Tjek. Har solgt deres egen plade via nettet uden at have en pladekontrakt? Tjek. Generel internet-hype i USA? Tjek.

Tapes ‘n Tapes har med andre ord alt det, der skal til for at blive et indie-hit på linje med Clap Your Hands Say Yeah, og det er der vist ikke nogen anmeldere, der har været uenige i. Heller ikke Undertoners anmelder havde de store indvendinger, da bandets debutalbum, The Loon, udkom i juni. Tværtimod kaldte han pladen “glimrende og svær at blive træt af”.

Hvis Tapes ‘n Tapes er lige så rosværdige, når de spiller koncerter, er der ikke nogen vej udenom: Sæt kryds i kalenderen d. 18. november, hvor kvartetten spiller på Vega i København. Det bliver ganske sikkert muntert – og skramlet.

Skriv et svar