Nyheder

Tapes ‘n Tapes i København til november

Gang of Four-inspiration? Tjek. Har solgt deres egen plade via nettet uden at have en pladekontrakt? Tjek. Generel internet-hype i USA? Tjek.

Tapes ‘n Tapes har med andre ord alt det, der skal til for at blive et indie-hit på linje med Clap Your Hands Say Yeah, og det er der vist ikke nogen anmeldere, der har været uenige i. Heller ikke Undertoners anmelder havde de store indvendinger, da bandets debutalbum, The Loon, udkom i juni. Tværtimod kaldte han pladen “glimrende og svær at blive træt af”.

Hvis Tapes ‘n Tapes er lige så rosværdige, når de spiller koncerter, er der ikke nogen vej udenom: Sæt kryds i kalenderen d. 18. november, hvor kvartetten spiller på Vega i København. Det bliver ganske sikkert muntert – og skramlet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger