Nyheder

To Gang Gang Dance-koncerter i næste uge

Torsdag og fredag i næste uge spiller et af tidens hotteste live-navne i Danmark. En klichéfyldt formulering, ja – men i dette tilfælde er der noget om snakken. Gang Gang Dance er tilmed selv alt andet end klichéfyldte.

Brooklyn-bandets grænseløse blanding af artrock, dansable stamme-trommer og saftige synths (samt meget, meget andet) er ganske unik – ikke mindst på grund af sangerinden Lizzi Bougatsos’ specielle og til tider ret så primale stemme.

Torsdag d. 24. august spiller Gang Gang Dance i Turbinehallerne i København med århusianske Snöleoparden som opvarmning, mens newyorkerne dagen efter optræder i Århus på Musikcaféen, hvor den engelske impro-kvartet Volcano the Bear varmer op.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger