Nyheder

Yeah Yeah Yeahs-cover af støjlegender

Et ungt, cool New York-band fortolker lidt ældre, men mindst lige så cool New York-band. Hvad er den rette formel? Coolness + coolness? Coolness x coolness? Er der en matematiker til stede?

Under alle omstændigheder har Yeah Yeah Yeahs valgt at følge deres forårsalbum Show Your Bones op med en download-ep, som kan findes på iTunes, og hvor bandet på en måde lever op til albumtitlen. I hvert fald hvis vi går ud fra, at arven fra Sonic Youth er en vigtig del af trioens skelet.

På ep’en leverer Karen O og co. nemlig en coverversion af netop Sonic Youths afslutningsnummer fra pladen Washing Machine, det episke “The Diamond Sea”.
Derudover byder download-udgivelsen på akustiske versioner af tre Show Your Bones-numre: “Gold Lion”, “Cheated Hearts” og “Turn Into”.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger