Nyheder

Arab Strap siger stop

Gennem årene har den skotske duo Arab Strap sunget og spillet om rigtig mange problematiske afskedsscener og forliste forhold. Men om nogle måneder er det ikke længere noget, skotterne synger om – de skal selv igennem det.

Efter mere end 11 år som et band har Aidan Moffat og Malcolm Middleton nemlig besluttet sig for at lægge Arab Strap i graven. Duoens meddelelse om opbruddet fortæller ikke noget om årsagen – men under alle omstændigheder skal de ud på en sidste Arab Strap-turné.

Den bringer dem til københavnske Vega mandag d. 23. oktober, mens århusianerne kan tage på Voxhall dagen efter for at tage afsked med duoen. Vega-koncerten falder i øvrigt på samme dag, som Arab Strap udgiver Ten Years of Tears, der samler sammen på b-sider og sjældenheder.

Skriv et svar