Nyheder

Arab Strap siger stop

Gennem årene har den skotske duo Arab Strap sunget og spillet om rigtig mange problematiske afskedsscener og forliste forhold. Men om nogle måneder er det ikke længere noget, skotterne synger om – de skal selv igennem det.

Efter mere end 11 år som et band har Aidan Moffat og Malcolm Middleton nemlig besluttet sig for at lægge Arab Strap i graven. Duoens meddelelse om opbruddet fortæller ikke noget om årsagen – men under alle omstændigheder skal de ud på en sidste Arab Strap-turné.

Den bringer dem til københavnske Vega mandag d. 23. oktober, mens århusianerne kan tage på Voxhall dagen efter for at tage afsked med duoen. Vega-koncerten falder i øvrigt på samme dag, som Arab Strap udgiver Ten Years of Tears, der samler sammen på b-sider og sjældenheder.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar