Nyheder

Elephant 6-stjerner på ny Apples in Stereo-plade

Solskinspopveteranerne Apples in Stereo er det første band, der har skrevet kontrakt med Elijah Woods (ja, den lille Hollywood-hobbit) pladeselskab Simian Records. Bandets sjette plade New Magnetic Wonder er sat til at udkomme den 7. februar.

New Magnetic Wonder består af intet mindre end 24 sange og byder desuden på gæsteoptrædener af en række medlemmer fra musikerkollektivet Elephant 6 – mest bemærkelsesværdigt af den tilbagetrukne Neutral Milk Hotel-frontmand Jeff Mangum, som selv er i gang med at arbejde på nyt materiale efter 1998-pladen In the Aeroplane over the Sea. Med på pladen optræder også Olivia Tremor Control-folkene Bill Doss, John Fernandes og Will Hart.

Trackliste til New Magnetic Wonder
Can You Feel It?
Skyway
Mellotron 1
Energy
Same Old Drag
Joanie Don’t U Worry
Sunndal Song
Droplet
Play Tough
Sun Is Out
Non-Pythagorean Composition 1
Hello Lola
7 Stars
Mellotron 2
Sunday Sounds
Open Eyes
Crimson
Pre-Crimson
Vocoder Ba Ba
Radiation
Beautiful Machine Parts 1-2
Beautiful Machine Parts 3-4
My Pretend
Non-Pythagorean Composition 3

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar