Nyheder

Ex-Mclusky-medlemmer i nyt band

“Mclusky er ikke det bedste band i verden, men det virker nu heller ikke, som om at de stræber efter at være det,” skrev Undertoners anmelder om det tredje og sidste Mclusky-album, The Difference Between Me and You Is That I’m Not on Fire.
Og det var da bestemt ikke ekvilibristisk instrumenthåndtering, der stod øverst på walisernes tjekliste. De gik snarere op i god gammeldags punkenergi.

Ikke så længe efter udgivelsen af The Difference… var det imidlertid slut for Mclusky, og medlemmerne gik hver til sit. Sådan da – for nu er forsangeren Andy Falkous gået sammen med trommeslageren Jack William Egglestone om bandet Future of the Left. Sammen med en bassist, der ikke havde noget med Mclusky at gøre, har de to været i gang i et års tid, og nu er de klar til at præsentere noget for resten af verden.

For nogle år siden ville et nyt band som Future of the Left have gjort dét ved at lave en plade eller måske endda lægge en enkelt mp3-fil med smadret lyd ud på nettet. Men med bandnavnet in mente kan det ikke overraske, at Falkous & co. er helt med på den teknologiske udvikling og har lagt i alt fire af deres numre ind på en MySpace-side.

Skriv et svar