Nyheder

Grizzly Bear tilbage til Danmark

For tredje gang på et års tid kommer den amerikanske free-folk-kvartet Grizzly Bear til Danmark for at spille koncerter. Det er ikke helt lidt, og man skal vel en håndfuld år tilbage til skønne navne som Smokie og Andrew Strong for at finde udenlandske kunstnere, der har været oftere i Danmark.

Også denne gang skal Grizzly Bear spille på Loppen på Christiania, hvilket kommer til at foregå d. 14. november. To dage senere kommer de til Århus og spiller på Voxhall.

Turnéen kommer i kølvandet på bandets andet album, Yellow House, som Undertoners anmelder kaldte “en af årets foreløbigt mest berusende albumoplevelser”.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar