Nyheder

Hidden Cameras i Århus

For ikke så længe siden skrev Undertoner om The Hidden Cameras kommende koncert på Loppen i København.

Men det er ikke kun københavnerne, der får popmelodier svøbt i lyriske golden showers at forelske sig i. For ifølge Voxhall spiller Joel Gibb og venner også i Århus. Det sker mandag d. 23. oktober.

Ifølge Undertoners kyndige pen er der på bandets seneste plade Awoo ikke sket meget i forhold til de tidligere udgivelser.
Men hvis det så betyder, at koncerterne også er af samme medrivende karakter som hidtil, kan det helt sikkert anbefales at dukke op til hedonistisk popfest i Århus.

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar