Nyheder

Ny plade på vej fra Shellac

Ifølge amerikansk musikside byder året 2007 på nye toner fra Steve Albini og co. i Shellac.

Seks år er passeret, siden math/posthardcore-kæmperne Shellac sidst udgav en plade. Siden da har der ikke været de store nyheder at fortælle om Shellac, ud over når de fra tid til anden har spillet en koncert hist og her.

Men i følge tinymixtapes.com skulle der nu endelig være spændende nyt på vej. Ifølge siden udgiver Shellac nemlig inden længe deres femte plade med udfordrende rytmesignaturer, skærende guitar og buldrende trommer, som det produceres bedst af Steve Albini, der selv står i front for Shellac.

Der er desværre ikke frigivet nogen videre detaljer om pladen – ud over at den kommer tidligt i 2007, og at den får titlen Excellent Italian Greyhound efter trommeslager Todd Trainers hund.

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar

boeger