Nyheder

Ny soloplade fra Matt Elliott

Det tidligere Flying Saucer Attack-medlem Matt Elliott er parat til at give os sit tredje soloalbum under eget navn. Pladen, der har fået titlen Failing Songs, udkommer d. 7. november og bliver således den tredje Elliott-plade på cirka tre år.

Der er ikke kommet de store informationer om, i hvor høj grad pladen adskiller sig fra den mørke og sine steder helt klaustrofobiske forgænger, Drinking Songs. Dog skulle albummet gøre klart mere plads til Elliotts vokaler.

I august forlød det på rygtebasis, at Domino Records overvejede at udsende en boxsæt med de tre album, Elliott har lavet under navnet The Third Eye Foundation. Den oplysning er ikke blevet bekræftet – og indtil den eventuelt bliver det, må vi nøjes med at viderebringe tracklisten fra Failing Songs:

1. Our Weight in Oil
2. Chains
3. The Séance
4. The Failing Song
5. Broken Bones
6. Desamparado
7. Lone Gunman Required
8. Good Pawn
9. Compassion Fatigue
10. The Ghost of Maria Callas
11. Gone
12. Planting Seeds

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar