Nyheder

Ny soloplade fra Matt Elliott

Det tidligere Flying Saucer Attack-medlem Matt Elliott er parat til at give os sit tredje soloalbum under eget navn. Pladen, der har fået titlen Failing Songs, udkommer d. 7. november og bliver således den tredje Elliott-plade på cirka tre år.

Der er ikke kommet de store informationer om, i hvor høj grad pladen adskiller sig fra den mørke og sine steder helt klaustrofobiske forgænger, Drinking Songs. Dog skulle albummet gøre klart mere plads til Elliotts vokaler.

I august forlød det på rygtebasis, at Domino Records overvejede at udsende en boxsæt med de tre album, Elliott har lavet under navnet The Third Eye Foundation. Den oplysning er ikke blevet bekræftet – og indtil den eventuelt bliver det, må vi nøjes med at viderebringe tracklisten fra Failing Songs:

1. Our Weight in Oil
2. Chains
3. The Séance
4. The Failing Song
5. Broken Bones
6. Desamparado
7. Lone Gunman Required
8. Good Pawn
9. Compassion Fatigue
10. The Ghost of Maria Callas
11. Gone
12. Planting Seeds

Skriv et svar