Nyheder

Nyt Deerhoof-album til januar

Siden 1997 har amerikansk-japanske Deerhoof strøet om sig med otte fuldlængdeplader, og produktiviteten er bestemt ikke gået i stå. D. 23. januar er plade nr. ni nemlig klar, blot 15 måneder efter det forrige album, The Runners Four.

Siden det album er Deerhoof gået fra kvartet-status til at blive en trio, idet guitaristen Chris Cohen har valgt at koncentrere sig om sit band, The Curtains. Men hans afsked har altså ikke standset bandet.

Trioens nye album får titlen Friend Opportunity, og hvor end vi gerne ville, kan vi ikke byde på nogen smagsprøver. Til gengæld er dette tracklisten:

1. The Perfect Me
2. +81
3. Believe E.S.P.
4. The Galaxist
5. Choco Fight
6. Whither the Invisible Birds?
7. Cast Off Crown
8. Kidz Are So Small
9. Matchbook Seeks Maniac
10. Look Away

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar