Nyheder

Syv gange Hess Is More på KafCaféen

Electronica-legebarnet Mikkel Hess spilder ikke tiden. Med sit enmandsprojekt, Hess Is More, er han yderst aktiv, når det kommer til at give koncerter.

Under årets Copenhagen Jazzfestival optrådte han adskillige gange, og nu tager han hul på endnu en intens koncertrække.

Hess Is More giver nemlig hele syv koncerter på stribe på KafCaféen i København. På sin hjemmeside skriver Hess, at han i løbet af ugens koncerter får besøg af forskellige gæster. Heriblandt Bang Chau, Charlotte Munck, Lars Bjørnkjær, Stunn Gunn, Gustaf Ljunggren og Mum & Vif.

Første koncert finder sted i aften kl. 22. Og hver aften samme tid kan du altså til og med tirsdag d. 12. september se og høre Hess Is More dreje knapper i Skindergade.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar