Nyheder

Syv gange Hess Is More på KafCaféen

Electronica-legebarnet Mikkel Hess spilder ikke tiden. Med sit enmandsprojekt, Hess Is More, er han yderst aktiv, når det kommer til at give koncerter.

Under årets Copenhagen Jazzfestival optrådte han adskillige gange, og nu tager han hul på endnu en intens koncertrække.

Hess Is More giver nemlig hele syv koncerter på stribe på KafCaféen i København. På sin hjemmeside skriver Hess, at han i løbet af ugens koncerter får besøg af forskellige gæster. Heriblandt Bang Chau, Charlotte Munck, Lars Bjørnkjær, Stunn Gunn, Gustaf Ljunggren og Mum & Vif.

Første koncert finder sted i aften kl. 22. Og hver aften samme tid kan du altså til og med tirsdag d. 12. september se og høre Hess Is More dreje knapper i Skindergade.

Om skribenten

Camilla Grausen

Koncertredaktør og skribent
camilla@undertoner.dk
 

Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner siden 2003, hvor jeg anmelder og skriver nyheder, men er især aktiv som koncertredaktør siden 2007 og står for alt, hvad der vedrører koncertanmeldelser. Jeg er derudover cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar