Nyheder

Tenniscoats kommer igen til Danmark

En af de mere spektakulære koncerter i København i løbet af foråret 2006 stod den japanske duo Tenniscoats for. Deres små-skramlede folkpop var alt andet end strømlinet og glat, og af og til vaklede den gevaldigt.

Men når selv ikke den usikkerhed kunne pille ved, at Tenniscoats’ søgende sange var intime og smukke – ja, så er det værd at gøre opmærksom på, at duoen kommer tilbage til Huset i Magstræde d. 10. oktober. Lad os så bare håbe, at guitaristen Takashi Ueno endnu en gang danser sine skønhedssøgende støjeksperimenter frem – i bare tæer og dyb koncentration.

Tenniscoats-showet er en del af en koncertaften, hvor også den særdeles anmelderroste og sfæriske svenske folktronica-trio Tape spiller.

Hvorvidt svenskerne tager turen med til Århus, er der p.t. intet nyt om – men under alle omstændigheder spiller Tenniscoats ifølge deres hjemmeside d. 11. oktober en koncert i Århus, stablet på benene af de altid aktive Ljud-arrangører.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar