Nyheder

Tenniscoats kommer igen til Danmark

En af de mere spektakulære koncerter i København i løbet af foråret 2006 stod den japanske duo Tenniscoats for. Deres små-skramlede folkpop var alt andet end strømlinet og glat, og af og til vaklede den gevaldigt.

Men når selv ikke den usikkerhed kunne pille ved, at Tenniscoats’ søgende sange var intime og smukke – ja, så er det værd at gøre opmærksom på, at duoen kommer tilbage til Huset i Magstræde d. 10. oktober. Lad os så bare håbe, at guitaristen Takashi Ueno endnu en gang danser sine skønhedssøgende støjeksperimenter frem – i bare tæer og dyb koncentration.

Tenniscoats-showet er en del af en koncertaften, hvor også den særdeles anmelderroste og sfæriske svenske folktronica-trio Tape spiller.

Hvorvidt svenskerne tager turen med til Århus, er der p.t. intet nyt om – men under alle omstændigheder spiller Tenniscoats ifølge deres hjemmeside d. 11. oktober en koncert i Århus, stablet på benene af de altid aktive Ljud-arrangører.

Skriv et svar