Nyheder

Woven Hand igen til Århus

David Eugene Edwards må have fået et brev fra sit flyselskab engang i foråret, hvor de gjorde ham opmærksom på at alle hans bonuspoint udløber i år.

Eller også er han bare overordentlig glad for at spille i Europa. For nu kommer han igen og krænger mørk gospel-blues ud over kontinentet.

30. november gæster han – i skikkelse af Woven Hand – Voxhall i Århus, et spillested mørkemanden har besøgt mindst en gang hvert år siden 2002, hvor han spillede to koncerter. Både som Woven Hand og med 16 Horsepower.

Woven Hand udgav for et par måneder siden albummet Mosaic, og i den forbindelse gæstede gruppen Lille Vega i København. Om det også bliver til en november-koncert i hovedstaden er endnu uvist, men d. 29. november er ifølge hans europæiske booker stadig ledig, inden turnéen fortsætter mod Sverige.

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar