Nyheder

Baby Dee igen til Danmark

En af de mere særprægede skikkelser på den alternative musikscene kommer endnu en gang til Danmark. Engang var hun en han, men en operation sørgede for, at Baby Dee i dag er en kvinde.

D. 19. oktober kommer hun til København, nærmere bestemt til kulturforeningen Art & Colour i Oehlenschlägergade, for at fremføre sine ukonventionelle, dybt insisterende sange med sin androgyne stemme og sin harpe.

Hun er en del af den samme newyorker-scene som Joan As Police Woman og vennerne i Antony and the Johnsons. Ligeledes er hun ven med Current 93-drivkraften David Tibet og har jævnligt optrådt i hans band.

Hør mere til Baby Dee på hendes Myspace-side.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger