Nyheder

Bad Afro fejrer jubilæum med koncerter

Når børn når de 10 år, kan forældrene godt begynde at væbne sig til tænderne. For lige om hjørnet venter et væld af temperamentsudbrud og hormonoversvømmelser – for slet ikke at tale om masser af goth-makeup og alt, alt for vilde drukture.

Hvis der gælder de samme tommelfingerregler for pladeselskaber i præ-teenagealderen, skal vi hermed advare københavnske Lars Krogh om, at det snart bliver hedt for ham. Gennem 10 år har han nemlig været label-far for en række særdeles energiske rock’n’roll-bands på selskabet Bad Afro, der med egne ord pusher skandinavisk rock til folket.

Som 10-årig er man trods alt ikke nået helt ind i pubertetsforvirringen, så det er stadig fedt at få lov af far og mor til at invitere klassekammeraterne til fødselsdagskagemand og ballondans derhjemme. Bad Afro twister det koncept en anelse ved at fejre de 10 år ude i byen.

D. 10. og 11. november afholder Bad Afro nemlig koncertaftener på hhv. Stengade30 og Loppen, og alle er velkomne – med eller uden små sirligt indpakkede fødselsdagsgaver. Vi ønsker tillykke og kan her præsentere programmet for løjerne:

10. november på Stengade30:
Baby Woodrose
Columbian Neckties
The Seventh Son

11. november på Loppen:
The Flaming Sideburns
On Trial
The Defectors
Slideshaker

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger