Nyheder

Hood-forsanger udgiver soloplade

Engelske Hood er på det seneste krympet mere og mere for hver udgivelse. Da Outside Closer udkom sidste år, var der således kun brødrene Chris og Richard Adams tilbage.

Pladen sluttede med nummeret “This Is It, Forever” – en titel, nogle så som en indikation af, at Hood ville krympe endnu mere og altså sige farvel for altid.
Den slags tolkninger vil vi holde os fra – til gengæld vil vi gerne henlede opmærksomheden på, at vi havde ret i vores januar-spådom om, at der ville komme et soloprojekt fra Hood-lejren.

Forsanger Chris Adams har nemlig skrevet kontrakt med det amerikanske indie-hiphop-label Anticon, som om tre uger vil udgive Adams’ første single under kunstnernavnet Bracken. Singlen får titlen “Heathens”, og den kan høres på Brackens Myspace-side.

I slutningen af januar 2007 udkommer så fuldlængdealbummet We Know About the Need, og hvis man skal dømme efter singleudspillet, kommer Bracken-pladen ikke til at ligge langt fra lyden på Outside Closer.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger