Nyheder

Lack tager til Rusland

Vi iler med nyt til den majoritet af vores læserskare, der interesserer sig for salgstallene i de københavnske pelsvareforretninger: Ja, vi kan bekræfte rygtet om, at der i løbet af de seneste uger er blevet solgt op til fire pelshuer til rockmusikanter.

Kvartetten Lack er nemlig netop taget på en turné, der blandt andet bringer dem til Moskva, hvor temperaturen for tiden ligger i nærheden af frysepunktet. Og hvad er bedre mod russisk kulde end pelshuer (og varm te i samovaren)?

I løbet af de næste 10 dage når Play/Rec-bandet at besøge Sverige, Finland, Rusland, Letland, Litauen og Polen. Med koncerter hver eneste dag bliver det nok en hård omgang.

Til vores kernelæser(e) i Tampere, Finland, kan vi oplyse, at det er søndag d. 15. oktober, at Lack kommer forbi. Til både Tampere-indbyggerne og alle andre er her et link til Lacks nye musikvideo, der er lavet til nummeret “5 O’Clock in the Evening”.

Удача, Lack.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger