Nyheder

Lack tager til Rusland

Vi iler med nyt til den majoritet af vores læserskare, der interesserer sig for salgstallene i de københavnske pelsvareforretninger: Ja, vi kan bekræfte rygtet om, at der i løbet af de seneste uger er blevet solgt op til fire pelshuer til rockmusikanter.

Kvartetten Lack er nemlig netop taget på en turné, der blandt andet bringer dem til Moskva, hvor temperaturen for tiden ligger i nærheden af frysepunktet. Og hvad er bedre mod russisk kulde end pelshuer (og varm te i samovaren)?

I løbet af de næste 10 dage når Play/Rec-bandet at besøge Sverige, Finland, Rusland, Letland, Litauen og Polen. Med koncerter hver eneste dag bliver det nok en hård omgang.

Til vores kernelæser(e) i Tampere, Finland, kan vi oplyse, at det er søndag d. 15. oktober, at Lack kommer forbi. Til både Tampere-indbyggerne og alle andre er her et link til Lacks nye musikvideo, der er lavet til nummeret “5 O’Clock in the Evening”.

Удача, Lack.

Skriv et svar