Nyheder

Minialbum fra Efterklang efter nytår

Der er gået et par år, siden Efterklang udgav Tripper, og siden da har gruppen ikke udgivet ny musik.

Hver for sig har medlemmerne bestemt været aktive. Forsanger Casper Clausen og programmør Mads Brauer har lavet filmmusik til Anders Morgenthalers Princess og produceret for bl.a. Big Bombastic Collective, hvor trombonisten Niklas Antonsen er med.

Men for de lyttere, der hellere vil have den fulde pakke, er der håb forude. Efterklang har offentliggjort, at de udgiver Under Giant Trees “i starten af 2007”, som det hedder sig i deres nyhedsbrev. Minialbummet rummer fem numre og strækker sig over lige knap en halv time.

Indspilningerne af Under Giant Trees foregik hen over sommeren, og dem har oktetten fotodokumenteret heftigt. Se billederne hér – og bliv klogere på, hvilken dansk gruppe med mange medlemmer der har udlånt en cellist til optagelserne.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar