Nyheder

Minialbum fra Efterklang efter nytår

Der er gået et par år, siden Efterklang udgav Tripper, og siden da har gruppen ikke udgivet ny musik.

Hver for sig har medlemmerne bestemt været aktive. Forsanger Casper Clausen og programmør Mads Brauer har lavet filmmusik til Anders Morgenthalers Princess og produceret for bl.a. Big Bombastic Collective, hvor trombonisten Niklas Antonsen er med.

Men for de lyttere, der hellere vil have den fulde pakke, er der håb forude. Efterklang har offentliggjort, at de udgiver Under Giant Trees “i starten af 2007”, som det hedder sig i deres nyhedsbrev. Minialbummet rummer fem numre og strækker sig over lige knap en halv time.

Indspilningerne af Under Giant Trees foregik hen over sommeren, og dem har oktetten fotodokumenteret heftigt. Se billederne hér – og bliv klogere på, hvilken dansk gruppe med mange medlemmer der har udlånt en cellist til optagelserne.

Skriv et svar