Nyheder

moi Caprice kysser ordentligt i november

Danske moi Caprice har atter spidset læberne og er parat til at udsende deres tredje album d. 13. november. Pladen får titlen The Art of Kissing Properly, og endnu en gang har Gareth Jones, der tidligere har arbejdet sammen med bl.a. Depeche Mode, mixet for moi Caprice.

The Art of Kissing Properly er det første håndgribelige produkt af, at moi Caprice har fundet sig en ny trommeslager, Casper Henning Hansen, efter at Christian Hillesø forlod bandet i foråret 2005. Pladen kommer til at rumme 11 numre, hvoraf både titelnummeret og singlen “Drama Queen” kan høres på moi Caprices Myspace-side.

Gruppen spiller i Aalborg, Århus og København i slutningen af november og starten af december. Der er intet nyt om, hvorvidt disse optrædener kommer til at inkludere praktisk undervisning i kunsten at kysse ordentligt.

Skriv et svar