Nyheder

moi Caprice kysser ordentligt i november

Danske moi Caprice har atter spidset læberne og er parat til at udsende deres tredje album d. 13. november. Pladen får titlen The Art of Kissing Properly, og endnu en gang har Gareth Jones, der tidligere har arbejdet sammen med bl.a. Depeche Mode, mixet for moi Caprice.

The Art of Kissing Properly er det første håndgribelige produkt af, at moi Caprice har fundet sig en ny trommeslager, Casper Henning Hansen, efter at Christian Hillesø forlod bandet i foråret 2005. Pladen kommer til at rumme 11 numre, hvoraf både titelnummeret og singlen “Drama Queen” kan høres på moi Caprices Myspace-side.

Gruppen spiller i Aalborg, Århus og København i slutningen af november og starten af december. Der er intet nyt om, hvorvidt disse optrædener kommer til at inkludere praktisk undervisning i kunsten at kysse ordentligt.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar