Nyheder

Nyt Of Montreal-album i starten af 2007

Det der med at hvile på laurbærrene er ikke noget for Kevin Barnes og resten af folkene i og omkring Of Montreal-projektet. Psychpophovederne er konstant på turné, og alligevel formår Of Montreal i gennemsnit at lave omkring et album pr. år.

I 2006 blev det dog ikke til nogen regulære plader, og det kan Kevin Barnes ikke have siddende på sig. Så d. 23. januar 2007 udsender Of Montreal sit niende album, Hissing Fauna, Are You the Destroyer?, der er blevet til i såvel hjembyen Athens, Georgia som Oslo. Indflydelsen fra den norske hovedstad ses på tracklisten; det er i hvert fald sjældent, at Kongsvinger får opmærksomhed på amerikanske indie-plader:

1. Suffer for Fashion
2. Sink the Seine
3. Cato as a Pun
4. Heimdalsgate Like a Promethean Curse
5. Gronlandic Edit
6. A Sentence of Sorts in Kongsvinger
7. The Past is a Grotesque Animal
8. Bunny Ain’t No Kind of Rider
9. Faberge Falls for Shuggie
10. Labyrinthian Pomp
11. She’s a Rejector
12. We Were Born the Mutants Again With Leafling

Albummet er indspillet i en periode, hvor Barnes led af depression og paranoia. Det er nu ikke voldsomt tydeligt i “Suffer for Fashion”, der er omverdenens første mulighed for at smuglytte til pladen. Hvis du vil høre nummeret, kan det downloades hér.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar