Nyheder

Olesen-Olesen til Bramsnæs (m.m.)

I snart to år har vi produceret nyheder, nyheder og flere nyheder uden nogen sinde at give Bramsnæs Bibliotek en eneste chance. Og det kan man godt undre sig over – men man kan også bare gøre noget ved sagen.

Tirsdag d. 7. november kl. 20.00 får biblioteket, der ligger i Kirke Hyllinge, besøg af en af landets allermest sprogbevidste duoer, Olesen Olesen, som denne aften optræder som en trio. Det gør de i øvrigt ved hovedparten af de koncerter, som bandet spiller på sin forestående efterårsturné.

Der er flere koncerter i støbeskeen, men lige i øjeblikket ser turnéplanen således ud:

26. oktober – Pilegården, Brønshøj
28. oktober – Vanløse Kulturhus
7. november – Bramsnæs Bibliotek, Kirke Hyllinge
10. november – 1000fryd, Aalborg
11.november – Café Smagløs, Århus
25. november – Badstuen, Odense
8. december – Musikcaféen, København

Og nu håber vi, at det er okay, at vi venter mindst 14 dage med at bringe nyheder om Bramsnæs Bibliotek.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar