Nyheder

Speaker Bite Me indspiller ny plade

Meget grimt kan man sige om Rupert Murdoch og hans Myspace, men der er bestemt også masser af lyse sider. Blandt andet har en stilfærdig internetside som Undertoner muligheden for at blive Anna Davids ven, lige så vel som enhver tilfældig forbipasserende bruger kan få et dybt indblik i diverse P3-værters hverdagsliv.

Nå, der er skrevet så rigeligt om Myspace i danske medier de seneste måneder, så lad os komme til sagen: Speaker Bite Me er gået i studiet igen, og takket være Myspace kan vi nu fortælle, at en række livefavoritter formentlig er med på tracklisten til den kommende plade.

Støjrockkvartetten har nemlig lagt billeder fra studiet op på deres Myspace-side, og på et af dem kan man se noget, der godt kunne være et whiteboard med ni titler på. Deriblandt ses “Grasshopper”, den klaverdrevne “Apples” samt det efterhånden adskillige år gamle nummer “Landscapes”, som bandet har holdt trofast ved.

I og med at indspilningerne først lige er startet, er der p.t. ingen meldinger om, hvornår det nye album er parat. Til gengæld er det sikkert og vist, at Speaker Bite Me spiller på Stengade30 d. 23. november.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar