Nyheder

Støttekoncert for Ungdomshuset

Blue Foundation, Decorate.Decorate og Bichi spiller støttekoncert for Ungdomshuset – i Ungdomshuset – på torsdag den 2. november.

Blue Foundation

Gode råd synes efterhånden dyre for Ungdomshuset – den meget omtalte bygning på Jagtvej 69 på Nørrebro. Faderhuset har netop takket nej til det endelige købstilbud fra Fonden Jagtvej 69, og den 14. december er således stadig datoen, hvor bygningen skal være rømmet.

Men der skal kraftigere slag til, for at Ungdomshuset sænker paraderne.

På torsdag den 2. november kl. 21 kan du komme til tredobbelt støttekoncert for (og i) Ungdomshuset, hvor Blue Foundation, Decorate.Decorate og Bichi viser deres støtte.

Hvor meget der er tilbage at støtte, skal vi lade være usagt – men hvis du endnu ikke har været til koncert i Ungdomshuset, så er det nu, det skal være. Du kender adressen, ikke?

Læs mere på www.ungeren.dk

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar