Nyheder

Sterling vil udgive ny plade på engelsk

Når kvartetten Sterling på mandag udgiver sit andet regulære album, er det, som titlen Yndigt land lader forstå, lige så dansksproget som de hidtidige Sterling-udgivelser. Men det kan være svært at overbevise musikelskere i hele verden om, at de skal tage fire danskere, der synger på et mærkeligt sprog, med ind i hjemmets varme stuer. Derfor har Sterling planer om at lave en engelsk version af Yndigt land.

Kvartettens pladeselskab, Crunchy Frog, har spillet Sterling-numre for folk i udlandet, som var begejstrede – men havde svært ved at kapere det danske sprog.

“Nu da der måske åbner sig et udenlandsk marked, samtidig med at vi er på et selskab, der har gode kontakter i udlandet, overvejer vi det. Men hvornår det bliver, har vi ikke fastlagt endnu. Vi skal også først have lavet nogle engelske tekster,” siger guitarist Jonas Linnet bl.a. i et større interview med Sterling, som kan læses her på siden på mandag.

Den type planer havde Sterling imidlertid også tidligere med deres første fuldlængdealbum, Solo danser mama sjus. Det var meningen, at Gangway-sangskriveren Henrik Balling skulle hjælpe til med de engelske tekster, men det projekt kom aldrig i hus.

Skriv et svar