Nyheder

Swearing at Motorists forærer livealbum væk

I starten af 2006 udgav den amerikanske duo Swearing at Motorists albummet Last Night Becomes This Morning. En stor portion af numrene på den ligefremme, stramt disponerede rockplade blev indspillet, da Doughman lige var flyttet til Berlin. Og det kan høres ganske tydeligt i tre af numrene.

De er nemlig optaget i den berlinske undergrund, hvor duoens kreative drivkraft, Dave Doughman, gik ned nogle aftener for at indspille numre, når trafikken var ved at falde til ro. Han var vild med lyden på de affolkede stationer og satte sig for at indspille så gode versioner af sine nye sange, at de kunne komme med på det næste album.

En aften tog han mod til sig og sneg sig ned på en station efter lukketid, så han kunne indspille i fred. Det lykkedes ham at indspille omkring en times musik, før politiet bad ham om at forlade stedet.

De optagelser giver Swearing at Motorists nu gratis væk. Indtil d. 2. november kan Exile on Gipsstraße nemlig downloades hos Secretly Canadian.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger