Nyheder

Coldcut spiller i Vega

Den er gal med miljøet, med de multinationale selskaber, med politikerne over alt i verden – ja, faktisk er der noget galt med hele verden. Men det betyder jo ikke, at man ikke kan danse.
Det er (i groft generaliserede træk) filosofien hos Matt Black og Jonathan More alias cut-up-legenderne Coldcut, som tirsdag d. 21. november indtager Vega i København som en del af en længere turné i Skandinavien.

Det er blot fire måneder siden Coldcuts seneste besøg i Danmark. På sidstedagen af årets Roskilde Festival gav duoen sammen med en rapper, en dj og en videokunstner en aldeles glimrende koncert, hvor de bl.a. demonstrerede deres mangeårige speciale: at klippe alskens storpolitikeres citater i stumper og stykker og sætte dem ind i nye og knap så prangende sammenhænge.

Et af de mest markante eksempler på dette er singlen “Re:volution”, som man nok godt kan gå ud fra, at d’herrer serverer til Vega-koncerten. Det kan komme til at tage sig ud på denne måde.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar