Nyheder

Grizzly Bear aflyser danske koncerter

For halvanden måneds tid siden kunne vi berette, at Grizzly Bear ville komme tilbage til Danmark i november. Det må vi nu tage i os igen. Desværre.

Lørdag aften fik de fire amerikanere nemlig hugget størstedelen af deres instrumenter og udstyr, og ifølge bandets hjemmeside er der ikke penge til at købe nyt. Samtidig er guitaristen Dan Rossens far alvorligt syg, så Grizzly Bear har vurderet, at det er på tide at tage hjem til USA.

Dermed bliver der ikke noget ud af hverken Loppen-koncerten d. 14. november eller Voxhall-showet to dage senere. Som et plaster på såret leverer vi her et link til en nylig akustisk optræden, hvor Grizzly Bear opfører halvdelen af dette års anmelderroste Yellow House.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar